Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
Journal history
Editorial Team
Focus and Scope
Contact
Issues
Current
Previous Issues
Editorial and Submission Guidelines
Editorial Policies
Code of Ethics
Copyright and Data Sharing Policy
Open Access Policy
News
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 19 No. 2 (2017)
Vol. 19 No. 2 (2017)
Published:
2017-12-15
Artigos
Organizações Rurais & Agroindustriais - edição completa - vol 19, n.2, 2017
Renato Silverio Campos
PDF (Português (Brasil))
FOOD CONTAMINATED BY PESTICIDES: A BRAZILIAN SITUATION OVERVIEW
Eduardo Luiz Machado, PRISCILA CRISTINI DOS SANTOS
PDF (Português (Brasil))
ATTRIBUTES CONSIDERED BY COFFEE CONSUMERS DURING THEIR BUYING DECISION PROCESS: A STUDY USING FACTORIAL ANALYSIS
Fabiano Bento de Sá, Ricardo Viana Carvalho de Paiva, Gustavo Quiroga Souki, Luiz Rodrigo Cunha Moura
PDF (Português (Brasil))
A PARTICIPAÇÃO SOCIAL NA SUSTENTABILIDADE DO REASSENTAMENTO DA VILA PRODUTIVA RURAL NEGREIROS RESULTANTE DO PROJETO DA TRANSPOSIÇÃO DO RIO SÃO FRANCISCO
RAMOM CAMPOS BASTOS Da SILVA, Marília Regina Costa Castro Lyra, Maria Núbia Medeiros de Araújo Frutuoso
PDF (Português (Brasil))
SABOR, MEIO AMBIENTE E AGRICULTURA FAMILIAR: UM ESTUDO SOBRE A PERCEPÇÃO DOS CONSUMIDORES DO “ABACAXI TERRA DE AREIA” NO RIO GRANDE DO SUL
Larissa Bueno Ambrosini, Raquel Paz da Silva
PDF (Português (Brasil))
COORDENAÇÃO DA INDÚSTRIA DE COURO BRASILEIRO: ABORDAGEM BASEADA NO COEFICIENTE DE VARIAÇÃO
Cristiano Moreira Raimundo, Karim Marini Thomé
PDF (Português (Brasil))
CERTIFICAÇÕES SUSTENTÁVEIS: A INFLUÊNCIA DO INVESTIMENTO ESTRANGEIRO DIRETO EM EMPRESAS DA INDÚSTRIA SUCROENERGÉTICA NO BRASIL
Nayele Macini, Marlon Fernandes Rodrigues Alves, Larissa Marchiori Pacheco, Adriana Cristina Ferreira Caldana, Patrícia Lima Denipotti Aveiro
PDF (Português (Brasil))
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Language
English
Español (España)
Português (Brasil)
Make a Submission
Make a Submission